Aktiviteter gör konferensen roligare

Det finns mer att göra och aktivera sig med i Åre än vad det finns på någon annan destination i Norden. Kvalitén håller världsklass! Men kanske det ändå handlar om en balans, att göra det man vill samtidigt som man får det gjort som man ska – Att hålla konferensprogrammet, BokaÅre hjälper er med det.
Kreativiteten hos våra kollegor som utvecklar aktiviteterna i Åre är fantastiskt, det finns alltid något nytt att göra, se, testa eller smaka på. BokaÅre hjälper er att hitta rätt. För oss är Åre: skidorten och kurorten (och allt som ryms däremellan), här intill ser du ett axplock av de aktiviteter som vi saluför.
Men glöm inte att BokaÅre öppnar dörrar som du inte visste fanns, året runt.

Teambuilding

Utveckla er grupp mot sin fulla potential. Genom reflekterande samtal och levande processer synliggör konsulterna från Åre Utvecklingscenter era möjligheter och begränsningar.

Vinprovning på fjället

Race mot chefen

Vinner chefen alla tävlingar ni har på jobbet? Det här har han knappast kunnat träna på innan, här har du din chans.

Downhill duell

Väljer du hellre cykelhjul framför skidor på väg nerför berget? Då är det väl klart att ni ska tävla mot varandra?

Carins Stuga

Vårt eget koncept där vi serverar Jämtländska specialiteter med värme, omtanke och personlig service. Carins Stuga är det lilla vackra nästet bakom snödrivorna i skuggan av skutan, invid den lilla hemliga tjärnen… Vi utgår från Björnen och arrangemanget tar c:a 3 timmar.

Kontakta oss för mer ingående recept, alla recepten är inte officiella!